Monday, November 26, 2007

1 år på Bygatan.

Hej o hallå. Jodå vi mår bra. Det har varit lite ledsamma tider här på Bygatan då en av våra bättre kattvakter som vi gillar blev sjuk. Snälla farbror Bertil som bor med vår husses mamma. Det kändes lixom inte lika roligt längre och så var matte inte hemma lika mycket. Blogga kan vi duktigt men vi måste ju få hjälp med att sätta igång datoren. Vi har bott här på Bygatan 1 år nu. Tiden går fort när man har roligt :-) Det måste ju firas så här kommer några bilder från året som gått:De här bilderna är tagna precis i dagarna efter att vi hade kommit i november förra året. Vi var då nästan 3,5 månader gamla. Vi visade oss snabbt vara både omåttligt sociala och lärde oss när det inte blev mat på utsatt tid.

Fåfänga har vi alltid varit och pälsen ligger alltid perfekt. Vi är mycket måna om vårt utseende och lever efter mottot att en katt aldrig kan tvätta sig en gång för mycket.
Avslutningsvis en bild som visar hur mycket vi tycker om varann. För det gör vi även om tvåbeningarna emellanåt får hotja till då någon av oss skriker av ett alldeles för hårt bett från den andra.

Isis och Ramses, katterna med 1 år på Bygatan.

No comments: